Nekomentované

Už len 8 pracovných dní zostáva do skončenia kampane na hypotéky vo VÚB, ktorá platí do 31. januára 2017.

Plánujete kúpu nehnuteľnosti v mesiacoch február – apríl, no máte strach z chystaných zmien podmienok na hypotekárne úvery, ktorými nás strašia zo všetkých možných strán?

Zabezpečte si lákavé podmienky ktoré platia dnes. A to na 3 mesiace dopredu.

Ale pozor, zostáva už len 8 pracovných dní!

Zaujíma vás, ako si tieto podmienky „rezervovať“ a mať stále dostatok času na vyhľadanie vašej vysnívanej nehnuteľnosti?

Ak je vaša odpoveď áno, neváhajte nás kontaktovať cez formulár ktorý nájdete v záložke „Hypotéka“, prípade na telefónnom čísle ktoré nájdete v kontaktoch 🙂

Nekomentované

Aktívne vyhľadávanie nehnuteľnosti

 

Počuli ste už o výraze „Aktívne vyhľadávanie nehnuteľnosti“ ?

Ako už názov vypovedá, jedná sa o vyhľadávanie nehnuteľnosti, konkrétne tej, ktorú momentálne nevidíte na žiadnej inzercii s nehnuteľnosťami.

Vyhľadávanie spočíva vo Vami zadanej požiadavke na nehnuteľnosť a nami dostupných nástrojov na jej vyhľadanie.

Pre jednoduchú predstavu uvediem príklad:

Vaša požiadavka:

„Mám záujem o 2 – izbový byt v centre mesta, malo by to byť na uliciach Hlavná, Budovateľská. Byt by mal byť kompletne zrekonštruovaný, na poschodí nezáleží. Cenová predstava je maximálne 60.000 €“

Naša služba:

Na základe Vašej požiadavky, použijeme všetky dostupné nástroje, ktorých máme z praxe viacero a budeme sa naplno venovať nájdeniu Vašej vysnívanej nehnuteľnosti.

Príklad nehnuteľnosti predanej prostredníctvom tejto služby: https://locality.sk/properties/velky-2-izbovy-byt-hurbanova-ulica-sala/

V prípade záujmu o viac informácií, kliknite na Kontakty, zanechajte správu prostredníctvom formulára, prípadne nás kontaktuje telefonicky.